Gästerna dominerade resultatlistan i Golfhuvudstaden Halmstad Tour by Golf Digest

104 deltagarna sken i kapp med solen under gårdagens tävling Golfhuvudstaden Halmstad Tour by Golf Digest. Tävlingen var den sista deltävlingen i en större tävlingsturné där 1:an och 2:an vann platser till finaltävlingen i Halmstad som avgörs den 13-14 september.

I och med att tävlingen är en rikstäckande kvaltävling så lockades hela 64 greenfeegäster till S:t Arild vilket också avspeglade sig i resultatlistan. Tävlingen som spelades som en tvåmanna scramble vanns av Dan Nilsvall och Magnus Lander från Tegelberga respektive Holms Golfklubb på fina 61 slag netto.

Tvåa på samma resultat men med ett mer erhållet slag kom Emil Augustsson och Sebastians Skantz från Vasatorps Golfklubb. Även på tredjeplats med 62 slag netto hittar vi ett Vasatorps par genom Rutsamee Ekman-Juntawong och Sucharat Ornstein. Bästa hemmalag blev Emma och Peter Larsson som efter en bogeyfri runda landade på 63 slag netto och en fjärdeplats. Även klubbens två juniorer Alexander Lundberg och Ludvig Brisenfeldt tog sig in på prisplats och vann en romantisk konsert med Martin Stenmark på Halmstad teater i höst… 😂 

Det blev en härlig stämning på anläggningen i det strålande vädret. Klubbens ordförande Peter K Andersson hade riggat upp sin ljudanläggning och pumpade ut uppiggande musik under uppvärmningen. Utöver huvudtävlingen så anordnades en rad extratävlingar ute på banan av tävlingens partners. 

>> Klicka här för hela resultatlistan från Golf Huvudstaden Halmstad Tour by Golf Digest  

Kommentarer